TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation, 2016/679) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.


Määritelmät


Palvelu
Palvelu on Jorma Hytösen ylläpitämä https://datatuki.net-verkkosivusto
Palveluntarjoaja
Internet-palveluntarjoaja (ISP) on organisaatio, joka tarjoaa palveluita Internetiin pääsyä, käyttöä tai siihen osallistumista varten.
Henkilötiedot
Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista.
Käyttötiedot
Käyttötiedot ovat joko Palvelun käytön tai itse Palvelun infrastruktuurin tuottamia automaattisesti kerättyjä tietoja (esimerkiksi sivulla käynnin kesto).

1. REKISTERIN PITÄJÄ
Datatuki.net
Savonkatu 20
79100 Leppävirta
www.datatuki.net

2. YHTEYSHENKILÖ
Jorma Hytönen
Työ: +358 45 126 2220
Sähköposti: [javascript protected email address]

3. REKISTERIN TARKOITUS
Kotisivujen käyttäjätilasto

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN PERUSTE JA TARKOITUS
Rekisteriin ei tallenneta käyttäjän henkilötietoja.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteriin tallennetaan teknisesti kerättyä tietoa verkkopalvelun käytöstä. Näitä ovat IP-osoite, sijaintimaa tai –kaupunki, verkkopalvelun käyttö ja ajankohta, käytetyn laitteen tiedot, käyttöjärjestelmän tyyppi ja ohjelmistoversiot, selaimen tyyppi ja kieliasetukset, ulkoiset sivustot joista käyttäjä on saapunut tai joihin käyttäjä siirtyy rekisterinpitäjän verkkopalvelusta.
Rekisterinpitäjä voi verkkosivullaan kerätä palveluiden käytöstä tietoa evästeillä (Cookies).

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteriin talletettavat tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään, teknisesti rekisteröidyn verkko- ja sähköisten palvelujen käytöstä, kolmansien tahojen tarjoamista analyysipalveluista, kuten Google Analytics.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Henkilötietoja ei tallenneta eikä luovuteta ulkopuolisille.

8. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE
Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Manuaalinen aineisto
Manuaalista aineistoa ei tallenneta.
Sähköinen aineisto
Rekisteri sijaitsee asianmukaisesti suojatussa palvelussa, Internet-palveluntarjoajan (ISP) palvelimella.
Luottamuksellisia tietoja, kuten luottokortti- ja pankkitietoja ei kerätä eikä tallenneta.
Rekisterinpitäjä ilmoittaa mahdollisista tietoturvaloukkauksista suoraan viranomaisille tai käyttäjälle soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

10. TARKASTUSOIKEUS
Tarkastuspyynnöt osoitetaan rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle yllä olevilla yhteystiedoilla ja rekisteröidyn allekirjoituksella varustettuna kirjallisesti tai sähköisesti. Tarkastuspyynnössä tulee ilmoittaa kotisivuilla vierailun ajankohta ja laitteet.

11. EVÄSTEET (Cookies)
Evästeellä tarkoitetaan sellaista tietoa, jonka palvelun tarjoajan palvelin lähettää käyttäjän selainohjelmalle pyytäen selainta tallentamaan tiedon käyttäjän päätelaitteelle ja jota kyseinen palvelun tarjoajan palvelin voi myöhemmin pyytää takaisin. Kyse on käytännössä pienestä tietomäärästä, tyypillisesti lyhyestä tekstistä.
Verkkosivustolla vieraileva voi tyhjentää tai estää evästeet ja muun seurannan selaimen tai laitteen asetuksista, mutta tämä voi heikentää käyttäjäkokemusta tai aiheuttaa toimintahäiriöitä verkkosivuston käytössä. Evästeiden tyhjentäminen ei lopeta kokonaan tiedon keruuta.

12. LINKIT MUILLE SIVUILLE
Palvelu sisältää linkkejä muille sivustoille, joita en itse hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelen, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön. En voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä enkä ota niistä vastuuta.

 
 

Powered By   Kotisivut.com - Luotettava webhotelli    CodeIgniter PHP Framework   BaseURL:   Page rendered in 0.0757 seconds